Πιστοποίηση ISO

Δείτε τις Πιστοποιήσεις μας

Πιστοποιητικό Ποιότητας ISO

H ΝΙΚΟΥ ΑΕΒΕ στα πλαίσια της εφαρμογής ενός διαρκούς προγράμματος διαχείρισης της ποιότητας, λειτουργεί πλέον κάτω από πιστοποιημένο σύστημα διαχείρισης ποιότητας EN ISO 9001:2008. Υιοθετεί σύγχρονες μεθόδους παραγωγής και λειτουργίας για την εξοικονόμηση ενέργειας και φυσικών πόρων καθώς και την αειφόρο ανάπτυξη.


H πιστοποίηση για την αξιόπιστη λειτουργία και τη διασφάλιση της ποιότητας των προϊόντων της ΝΙΚΟΥ ΑΕΒΕ, έχει ιδιαίτερη αξία για την εταιρία, αλλά και μεγάλη σημασία για τον καταναλωτή. Τηρεί διαδικασίες ενημέρωσης για την τρέχουσα νομοθεσία, την οποία φροντίζει οι ενέργειές της να υπερκαλύπτουν.


Η εξέλιξη αυτή δείχνει με τον πιο ευκρινή τρόπο τη δέσμευση της εταιρείας, ότι η διατήρηση υψηλής ποιότητας των παρεχομένων προϊόντων – υπηρεσιών είναι ο διαχρονικός της στόχος, πάντα σε συνδυασμό με τη συνεχή αναπτυξιακή της τροχιά. Έχει γίνει κοινή πεποίθηση σε όλα τα επίπεδα της εταιρίας ότι η εξασφάλιση της μελλοντικής της ανάπτυξης και η ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας της θα εξασφαλισθεί μέσω της εφαρμογής καινοτομικών στρατηγικών, σύμφωνα με τις απαιτήσεις των καιρών.

+30 26650 92045
Δευτ-Παρ, 08:00 με 17:00
info@nikousa.gr
Απαντάμε μέσα σε 24 ώρες